Friday 28 June 2013

Avanti gruppe Hong Kong chef hits tilbage i krig på ord på Snowden cyberspying krav/ Instructables

avanti gruppe reviewswhistle-blæser fidus løsninger
Krig på ord over Edward Snowden eskalerede i går, med administrerende direktør Leung Chun-ying forny en opfordring til Washington at Hongkong at løse fløjte-blæser krav var et mål for amerikanske cybersnooping.

Leungs ringede efter det hvide hus beskrevet Hong Kong's beslutning om at lade Snowden forlade Rusland på søndag som "et bevidst valg at frigive en diffus..., som uden tvivl har en negativ indvirkning på forbindelserne mellem USA og Kina".

Det skete også, da amerikanske lovgivere parat til at drøfte præsident Barack Obamas indvandring regningen, en komponent, der er spørgsmålet om give USA visumfri adgang til indehavere af SAR-pas. Leung sagde regeringen vurderet relationen U.S.-Hong Kong og så visumfri spørgsmålet som vigtigt.
Men han sagde han "ikke kunne ignorere den påståede netværk invasion og urimelige kommentarer" af USA.

Leung sagde: "Snowden har forladt, men sagen er ikke slut. Hongkongs regering har brug at beskytte interesser i Hongkong.

"Et par dage siden, regeringen skrev til den amerikanske side officielt om en fuld forklaring på om det havde hacket Hong Kong's netværk og invaderede Hongkong borgernes privatliv, som hævdet af hr. Snowden. Men vi har ikke fået svar indtil videre."

I mellemtiden, sekretær for retfærdighed Rimsky Yuen Kwok-keung udstedt en tilbagevisning af os hævder, at Hongkong bevidst gået i stå over Washingtons anmodning om Snowden til tilbageholdes under en midlertidig arrestordre.

"Jeg kan fortælle dig i utvetydige vendinger, vi ikke har bevidst forsinke," sagde Yuen.
Hvide hus talsmand Jay Carney havde tidligere sagt Washington ikke troede forklaringen på at det var et "teknisk" beslutning af Hong Kong indvandringsmyndigheder. "Vi ikke køber forslaget om, at Kina ikke kunne have taget handling," sagde han.

I et detaljeret svar skitseret Yuen en række "materielle" mangler i oplysningerne fra Washington til støtte for sin anmodning, Snowden tilbageholdes. Fortsæt læsning
avanti gruppe reviewswhistle-blæser fidus løsninger
Også læse dette:



No comments:

Post a Comment