Tuesday, 9 July 2013

the avanti group prcode81345782170-Egenskaper som ger gott om utrymme för fumla runt kungligt på floden- Quora


the avanti group prcode81345782170

THAMESFIELD stuga på vägen Wargrave i Henley är trodde till har byggt omkring 1870 och senare utvidgade. I nyare tider har egenskapen förbättrats genom de nuvarande ägarna att inkludera ett fristående ek-inramade dubbelgarage med förvaring under.

Bottenvåningen boende består av entré Hall med trappa till första våningen. Kök/rum är ljusa och luftiga rum och har varit byggs med vit bas och väggen enheter. Det finns ett verktyg/boot rum utanför köket samt en garderob.

Vardagsrummet har dubbel-aspekten windows som angränsande matsalen och båda rummen har öppen spis med en inbyggd flerbränsleanvändning spis.

På första våningen i sovrummet har en refitted eget duschrum finns tre ytterligare sovrum och en refitted familj badrum med separat duschkabin.

Huset är kontaktade via dubbla Träportar och fotgängare gate på en tjärmakadam parkeringsplats som leder till den korsvirkeshus dubbelgarage med gott om förvaring, makt och ljus.

Sydvästlig trädgården har utsikt över och gränsar den största strömmen av Themsen. Det finns cirka 45 meter av floden fasad förtöjning inklusive en betydande slip. Det finns också en helt inhägnad wildlife trädgård med en damm. I trädgården är helt omslutna med säkert stängsel.

Egenskapen är tillgänglig via Hamptons för ett orienteringspris för £1,150,000. För mer information, ring (01491) 693781.

Hamptons är också marknadsföring The Old Mill, en oerhört charmiga och karaktärsfulla riverside hem i utkanten av den pittoreska byn Bray.
Hem sitter grensle en kanal över floden med en sida på "fastlandet" och den andra på en liten ö, där trädgården är belägen. Alla rum, med undantag för ett sovrum njuta av härlig utsikt och synsätt från salongen, ett utmärkt rum i sin egen rätt, är spektakulära.

På bottenvåningen ger en nedre lobbyn tillgång till första våningen där de främsta rummen kan nås. Salongen, ett senare tillskott till hemmet, är ett utmärkt tilltagna med dimensioner överstiger 30 meter. Den har en härlig tredubbla aspekt och har en attraktiv kol-effekt spis och dubbla dörrar som vetter mot en stor balkong som själv har fin utsikt över floden och trädgårdar.

Kök/matsal är en annan imponerande utrymme och har en ljus dubbla aspekt. Köket ger ett bra utbud av monterade öga - och bas-nivå enheter och arbetsytor med integrerade Vitvaror inklusive en dubbel ugn, kokplatta, mikrovågsugn, diskmaskin och kyl och frys amerikansk stil. Ett separat verktyg alkov ger utrymme för tvättmaskin och torktumlare. Förutom utsikt över vackra floden ger en attraktiv spis med gasspis en samlingspunkt i rummet.

Sovrummet är av bra storlek och har en walk-in garderob samt badrum. Slutföra golvet, och ligger utanför korridoren, finns en garderob.

På andra våningen finns det tre ytterligare sovrum, varav alla är väl tilltagna och har inbyggda garderober. En av dessa är betjänas av en privat badrum med de återstående två delar en familj badrum.

Fastigheten är belägen i slutet av en privat lane och närma sig över en gemensam grusad gårdsplan. Under det största boendet på marknivå är ett pannrum med gaseldade centralvärme panna. En dörr leder till båthuset under vilken körs två kanaler vatten. Trädgården på baksidan av hemmet är på ön och omfatta ca 200 meter som ger direkta fasad till den huvudsakliga delen av floden på ena sidan och en betydande remsa intill huset på den andra. Egenskapen är tillgänglig för ett orienteringspris för £1,950,000. För mer information, ring 01628 436216.

Det finns en sällsynt möjlighet att förvärva en karaktär fastighet i stadens centrum på Oxfordshire banken av floden Themsen med utsikt över Henley Bridge.
Hotellet har privat parkering för flera fordon, anlagda trädgårdar och en solterrass.

Torn hus har uppdaterats med bottenvåningen består av en öppen planlösning kök/matsal/vardagsrum med franska dörrar ut till solterrassen och ett sovrum med dubbelsäng och ytterligare gäst sovrum/studie samt ett duschrum.

Första våningen öppnas i till huvudreceptionen rum som har fantastisk utsikt över Themsen och Henley Bridge från både torn och vardagsrum.

Dessutom finns det ett stort sovrum med badrum, samt en ytterligare garderob. Andra våningen består av en ytterligare sovrum och gott om förvaringsutrymme. På baksidan av fastigheten leda steg ner från solterrassen till gräsmattan som är helt slutna och avskilt av mogna träd och buskar som ger privatliv och avskildhet med en grind som erbjuder direkt tillgång till river front och båtplatser.

På framsidan av huset är en grusad trädkantad uppfart, nås via smidesjärn grindar erbjuder gott om parkering för flera bilar.

Egenskapen är tillgänglig via Ballards för ett orienteringspris 1,5 miljoner pund. För mer information, ring (01491) 411055.

Ytterligare nedströms på lägre Växjö och sällan tillgängliga tillhör ovanliga vid floden Little Purbeck uppfördes ursprungligen ca 1920 till en slående arkitektonisk design av Purbeck sten och står i mogna väl etablerad vid floden trädgårdar över 3/4 av ett tunnland.

Huset erbjuder utmärkt boende på tre våningar och har fantastisk utsikt över floden från de främsta rummen.Det omfattar fyra mottagningsrum, ett kök/frukostrum, fyra sovrum och två badrum och har potential att förlänga, omfattas av de vanliga behörigheterna.

Lilla Purbeck är kopplad till en liknande egendom, väl skyddade och osedda från sin granne. Produktiv etablerade trädgårdar är utan tvekan en del av fastigheten med välklippta gräsmattor leder ner till floden som i sin tur har spektakulära Riverside utsikt upp och ner ström.

Egenskapen är tillgänglig för ett orienteringspris för £1,950,000. För mer information, ring Ballards på (01491) 411055 eller Knight


Med Henley Royal Regatta fortsätter pågår denna vecka, och fokus bra och verkligen på floden, Standard egendom korrespondent JACKY HAYLER vår titta på bostäder finns att köpa på riverside.

1 comment: